dimecres, 31 d’octubre del 2012

Santes negre 2001. Montsant

Vi d'agricultura ecològica, dels de més graduació alcohòlica dels que he tastat però molt fi i sual a l'hora de prendre'l. És una barreja de Cabernet Sauvignon, qu eli dóna suposo la potència, i Garnatxa i Samsó que li donen més suavitat. més forts que he tastat . Ens l'hem pres amb un guisat de pollastre amb bolets ( carlets i llengua de vaca ) que ha preparat l'àvia.  A mi m'ha semblat molt bo, potenciant el gust barrejat del pollastre a l'allet amb els bolets carnosos que s'hi han get servir. No hagués estat tant bo suposo amb llenegues, que són més viscoses...

Buscant informació em surt aquest vídeo on l'explica el seu creador..http://www.youtube.com/watch?v=u-dNLiVHx-w  I realment és afruitat i potser si que els aromes de sotabosc el fan ideal per maridar amb bolets. Només no em quadra que parla de que hi ha ull de llebre amb maceració carbònica i l'etiqueta no ho posa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada