Vi d'agricultura ecològica, dels de més graduació alcohòlica dels que he tastat però molt fi i sual a l'hora de prendre'l. És una barreja de Cabernet Sauvignon, qu eli dóna suposo la potència, i Garnatxa i Samsó que li donen més suavitat. més forts que he tastat . Ens l'hem pres amb un guisat de pollastre amb bolets ( carlets i llengua de vaca ) que ha preparat l'àvia. A mi m'ha semblat molt bo, potenciant el gust barrejat del pollastre a l'allet amb els bolets carnosos que s'hi han get servir. No hagués estat tant bo suposo amb llenegues, que són més viscoses...
Ens agraden els vins, i en bevem sovint, tot i no entendre-hi massa, conscients que l'important és que siguin bons i ens agradin, sense haver de ser cars. Els llisto per tenir un registre dels que hem provat i donar-ne l'opinió
dimecres, 31 d’octubre del 2012
Santes negre 2001. Montsant
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada